Töketlen rendőrök…

Pestszenterzsébet-Városközpontban ismét eluralkodni látszik a trógerek/alkoholisták szabályszegő hatalma! 2022.10.30. napján 19:23 időpontban két részeg a városközponti autóbuszmegállók közötti sövényen át közlekednek. Természetesen azzal, hogy nem a kijelölt gyalogátkelőhelyet használják a kerületünkbe beszédelgő, vagy éppen helyi lecsúszott elemek, veszélyeztetik a saját testi épségük mellett a közúti közlekedés biztonságát is. A Penny felőli oldalon eközben megérkezik a kerületi fakabátság járőrautója. Hangjelzést ad, megáll a gyalogátkelőhely kellős közepén, (természetesen szabálytalanul, hiszen megkülönböztető jelzést nem használ). Beszélgetésbe elegyedik a nagyeszű “rendőr” a szabályszegővel, de a valódi eljárás alá vonás elmarad.

Ez is egy bizonyíték arra, hogy kerületünk járőrei az összes senkiházi, bűnöző alakkal szemben elnézőek, de a gépjárművezetők napi szintű vegzálásában nagy a rutinja az összes ilyen bohócnak. Így folyik a nyílt utcán a kábítószer kereskedelme a kerületben, ahol az illetékes rendőrség egyébként tisztában van a helyzettel, csak éppen nem csinál semmit.

Ilyen a Magyar Rendőrség Pesterzsébeten, Budapest XX. kerületében!

A semmirekellő, magát rendőrnek nevező hitvány alakok, akik szemet hunynak a szabályszegések felett, alkalmatlanok embernek is, nem, hogy rendőrnek! Ha majd itt valaki meghal egy ilyen szabálytalan átkelés közben, biztosan nem felejtjük el emlékeztetni arra ezeket az agyatlan rendőröket, hogy ez szabályszegés, amit ha észlelnek, annak minden esetben jogkövetkezménye kellene, hogy legyen.

Úgy tűnik, hogy az új rendőrkapitány képtelen rendet vágni abban a közönséges kuplerájban, ami a Török Flóris utcában foglal helyet. 🙁

U.I.: Az autó, amiben utazgatnak a semmittevő fakabátjaink, és még csak arra sem képesek, hogy kiszálljanak a járműből, a magyar embereknek darabonként 13 millió forintjába került.

Vélemény, hozzászólás?