Amikor Pestszenterzsébet Önkormányzatának vezetése lesre fut!

Pestszenterzsébet Önkormányzatának néhány tisztviselője nevesített bűntetőeljárást kezdeményezett személyemmel szemben zaklatás minősített vétségére hivatkozással.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 222.§ (1) bekezdésébe ütköző, (2) bekezdés szerinti minősülő személy elleni erőszakos, vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének elkövetésével gyanúsított Dr. Dermjanovich Orsolya Pestszenterzsébet jegyzője, Kócziánné Pohl Mónika Pestszenterzsébet aljegyzője, és Kovács Eszter Pestszenterzsébet alpolgármestere!

Ezt a vádat Pestszenterzsébet jegyzője, aljegyzője, és alpolgármester gyakorlatilag elbukta, és most erősen vakarhatják a fejüket, mert mindhármukkal szemben kártérítési per következik, de csak akkor, ha nem kérnek nyilvános formában elnézést! Én szóltam előre mindenkinek, hogy nem lesz egyszerű ez az egész, és ehhez tartom magam a továbbiakban is! Én sohasem adom fel, és ezt most mindhárom érintett személy egy életre meg fogja tanulni!

Írásban felszólítottam mindhárom érintettet a nyilvános elnézés kérésre! Amennyiben ez elmarad, itt (is) publikálom az ügy minden részletét!

A kártérítés keretében nem vagyoni kártérítési igényt fogok benyújtani, amelynek összegét pernyertesként jótékony célra ajánlom fel!

Nemes László ügyében Pestszenterzsébet jegyzője vajon tudott arról, hogy Nemes meglopja a közvagyont? Biztos, hogy nem tudott róla?

Hahó, drága hivatalnokok, remélem kezdik érteni, hogy mi történik, és remélem, hogy Önök is lemondanak tisztségeikről, mint tette azt Nemes László benzin- és taxikártyával visszaélő alpolgármester, mert szerintem alkalmatlakok feladataik ellátására!

Ha meg nem tetszik, amit itt írok, akkor lehet megint szaladni az ügyészséghez feljelenteni, de javaslom, hogy előtte inkább gondolkodjanak el azon, hogy mit mulasztottak hivatali tevékenységükkel összefüggésben. 😉

Vélemény, hozzászólás?