Ma éjszaka összesen 3 fő közterület-felügyelő teljesít szolgálatot Pesterzsébet területén!

Felmerül a kérdés, hogy Pesterzsébet Önkormányzata biztosítja-e a szükséges létszámot a közterületek rendfenntartásához?

Valaki szólhatna Dr. Demjanovich Orsolya jegyzőnek, és a helyettesének, hogy amennyiben nincs a kerületnek pénze a rendfenntartásra, úgy szépen talicskázzák vissza a múlt évben hazavitt jutalmaikat az aljegyzővel együtt, mert az a pénz szükséges lenne arra, hogy rend legyen a kerületben! Pofátlanság az, hogy hazacipelték a pénzünket, rend meg nincs! Ez undorító! Felszólítom a jegyzőt, és az aljegyzőt, hogy távozzanak a közéletből, és ne élősködjenek tovább így, ebben a formában a kerületünkön!

Vajon csak a jegyző, és az aljegyző, meg a többi aktatologató hivatalnok semmittevő tevékenységére jut pénz, vagy arra is tud áldozni a kerület, hogy éjszakánként tudjunk pihenni, és legyen rend, ahol nem óbégatnak alkoholmámorban egyes hitvány alakok?

Nyilvánvaló, hogy ezek a rendzavaró alakok közterületen fogyasztják el azt az alkoholt, ami miatt ilyen állapotba kerülnek, és ha ez így van, akkor ebből az következik, hogy ezt a kerület rendvédelmi szervei nem vették észre, pedig nem kell egyetemi végzettség ahhoz, hogy ezt átlássák, és tegyenek ellene!

Erősen javaslom Pesterzsébet rendvédelmi szerveinek, hogy végezzék tisztességgel a vállalt feladataikat, mert ha ez nem megy, akkor idén is lesznek éjszakai séták, lesznek fotók, videók, és napi 30-40 telefonhívás, lesz Facebook oldal, de lehet, hogy Twitter is, hogy érezzék, nem megoldhatatlan ez a feladat, csak szándék, és az Önkormányzat részéről megfelelő számban hadra fogható élőerő szükséges ennek a jelenleg még létező problémának a megoldásához! Nem szeretném elveszíteni a türelmemet, szóval hajrá! Ha bármiben tudok segíteni, jelezzék…

Vélemény, hozzászólás?